Online könyvelés – ez többet ad


Az online könyvelés többet ad, mint amit Ön elvárhat egy hagyományos könyvelő iroda szolgáltatástól. Az online könyvelés azt jelenti, hogy az internetes technológiák aktív alkalmazásával minden könyvelési és lekérdezési folyamat gyorsabb, célratörőbb, vagy többet tud.

Például Ön az Oroszlány területén lévő telephelyén tartózkodik, vagy éppen Tatabánya, Budapest környékén valamilyen üzleti ügyben, és információra van szüksége a könyvelésével kapcsolatban, mondjuk a szállítói vagy vevői tranzakciók történetére. Online könyvelés nélkül fel kell hívnia a könyvelő irodát, ami, ha munkaidőben jelentkezik, még nem nagy áldozat. Munkaidőn kívül még megpróbálhatja megkeresni a titkárnőjét is, hátha ő rendelkezik valamilyen listával otthon is.

Az online könyvelés ezzel szemben azt jelenti, hogy Ön bármikor (24 órában), bárhol (Oroszlány, Tatabánya, Budapest, külföld) eléri a könyvelésének aktuális adatait. Bármikor betekintése lehet a cége pénzügyi helyzetébe, nem kell ilyen listákat külön kérnie a könyvelő felől.

Vegyünk sorra néhány feladatot a hagyományos könyvelő irodai teendők közül, amiket érinthet az online könyvelés:

 

  • Számlák, bizonylatok, egyéb gazdasági események könyvelése – Bármikor rákereshet a lekönyvelt számlákra, akár saját kiállítású számláról van szó, akár befogadott számláról, láthatja a kiegyenlítés időpontját és módját is.
  • Bérszámfejtés – Nagyon szüksége lenne egy munkatársa személyes adataira, és senkit nem ér, aki tudná? A bérszámfejtés rengeteg adatot tárol egy munkavállalóról.
  • A számviteli szabályzat és más szükséges szabályzat elkészítése és napra készen tartása – Kellene az aktuális szbályzatból valami? Töltse le a dokumentumtárból!